Ingrijirea Medicala

Staff-ul taberei este in masura instruit sa poata avea in grija cele mai comune afectiuni incluzand taieturi minore si vanatai, oboseala, arsuri de soare, tuse si raceala, deshidratare. Pentru probleme acute se va apela insa serviciul medical Sat Colibita si Serviciul urgente Bistrita. Exista membri in staff-ul taberei noastre special instruiti in acordarea primului ajutor in caz ca este nevoie.

Va vom contacta in urmatoarele situatii: de fiecare data cand fiul/fiica dumneavoastra va fi examinat (a) de un cadru medical. In cele mai multe cazuri va vom suna inainte de a fi dus la medic pentru a obtine o aprobare prealabila de la dumneavoastra. Totusi, in cazuri de urgenta ne vom da toata silinta sa va contactam dar vom proceda cum va fi mai bine pentru scoaterea in afara oricarui pericol si tratarea copilului dumneavoastra.

Pe Protectia Muncii va rugam sa semnati ca avem acordul dumneavoastra pentru orice tratament medical de urgenta necesitat de copilul dumneavoastra. De asemenea accesul in tabara va fi permis doar cu adeverinta medicala eliberat de catre medicul de familie, insotit de avizul epidemiologic si de un istoric medical ( daca este cazul ) in care sa fie precizata oricare boala cronica sau sub tratament a fiului / fiicei dumneavoastra, pentru o cat mai buna monitorizare a starii de sanatate a acestuia /acesteia.

Medicamentatie

Va rugam sa trimiteti medicamentatia copilului dumneavoastra in ambalajele originale cu numele copilului inscriptionat pe ele. Va rugam sa adaugati pe o hartie numele medicamentelor, dozajul, frecventa de administrare si motivul administrarii medicamentatiei. COPIII TREBUIE SA PREZINTE SI SA PREDEA MEDICAMENTELE SI INSTRUCTIUNILE DE ADMINISTRARE staff-ului taberei la sosirea in tabara. Staff-ul va administra daca este necesar medicamentatie conform inscrierilor trimise cu medicamentele respective. Nici un copil nu va duce medicamente in camera. Exista un loc special pentru depozitarea acestora.

Angajamentul nostru este ca noi vom folosi aceste informatii doar ca sa ajutam copilul dumneavoastra sa se integreze cat mai repede si mai bine mediului de tabara.